streda 17. marca 2010

Piešťany po prvýkrát!

V Piešťanoch sme strávili dva krásne víkendové dni na konci februára. Malé mesto na západe Slovenska s mladými ľuďmi, ktorých srdcia horia láskou k mladým v tomto svete. Z času na čas sa však niekde vyskytne chyba a nie všetko funguje podľa ľudských predstáv. To bolo motívom, prečo ísť a pomôcť, povzbudiť i motivovať vedúcich piešťanskej mládeže, aby ani v dňoch „na púšti“ nezabúdali, že Boh je stále medzi nami. Po krátkom predstavení sme s tímom Maruška, Dušan, Janka, Denisa, Evka, Katka a ja pripravili semináre: "Tímová práca" a "Ako si pripraviť tému" pre piešťanský tím, neskôr sme poslúžili a spoznali aj mládež.

V nedeľu o pol štvrtej ráno sme sa v športovom duchu pozobúdzali a sledovali napínavý hokejový zápas našich hokejistov s Kanadou, neskôr ráno nás čakali bohoslužby, kde sme sa predstavili celému zboru a popoludnie sme strávili opäť v kostole - tento krát na poetickom soireé Marušky Kožlejovej.

Ľudia v Piesťanoch sú tak nádherní ako je nádherné aj ich mesto. Cítili sme sa ako v inej krajine, mestečko prepojené mostom s kúpeľami na nás pôsobilo veľmi kľudne a miestny mládežníci boli otvorení a priateľskí. Chceme aby naša spolupráca pokračovala a toto miesto aby zažilo Božie prebudenie skrze cirkev.
Ak niekedy budete prechádzať cez Piešťany určite sa zastavte, oplatí sa to!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára