streda 17. marca 2010

Návšteva Dolného Kubína

Uplynulý víkend sme boli s Jankou a Katkou v Dolnom Kubíne. Chceli sme trocha zažiť a vidieť ako fungujú naši študenti ŠPM vo svojom domácom prostredí. Ako sa im darí pri príprave a vedení dorastov aj mládeží.
V piatok o 16:00 začínal dorast a potom o 19:00 mládež. Vyše tridsať mladých ľudí sa zišlo aby mohli študovať Božie Slovo, chváliť Boha a spoločne sa zabávať. Úprimní a na nič sa nepretvarujúci mládežníci plný života a optimizmu. Byť tam s nimi bolo veľmi príjemné.
Veľmi ma potešilo zistenie, že Miloš rád lyžuje a ešte viac to, keď navrhol aby sme sobotné doobedie strávili na Kubínskej holi. Takto som prekonal 2-ročný rekord, keď sa mi tohto roku už po druhýkrát podarilo ísť lyžovať. Prvýkrát pred pár týždňami tiež so študentom ŠPM, Jayom. Je to vydarený ročník! :)
V sobotu večer sme boli na akcii "Večer hier" kde sme hrali rôzne stolové hry a ping-pong. Aj týmto spôsobom mládež prezentuje svoje aktivity. Mnohí si tam zavolali kamarátov a tak s nimi budovali vzťahy.
V nedeľu sme boli v kostole, kde brat farár krátko predstavil Kompas a po výbornom obede sme sa pobrali naspäť do Žiliny. Verím, že to nebola posledná spolupráca s Dolnokubínčanmi....veď KPM sa blíži, tak verím, že sa tam všetci uvidíme!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára