streda 20. februára 2013

Nové výhľady.

Aj keď už od leta nepracujem pre TC Kompas, stále sa snažím byť nápomocný pri projekte EXIT Tour. V jeseni 2012 sme boli v Bardejove a Poprade a teším sa, že sa na jar 2013 črtá dalšie menšie mesto na západe Slovenska.
Veľmi sa teším aj na KPM - konferenciu pre pracovníkov s mládežou v Žiline. V rámci možností chcem pomôcť aj tam. Kedže teraz pracujem ako správca Helianthus na Sigorde (ak organizujete tábor ozvite sa, miesta máme dosť) jednou z mojich úloh je aj pomoc pri práci s mládežou v Šarišsko-zemplínskom senioráte. Minulú sobotu sme mali plodné prípravné stretnutie a som v očakávaní čo prinesie rok 2013 aj v tejto oblasti. Bol by som rád, keby sa podarilo zhromaždiť mládežníckych vedúcich a ich tímy z východu, zistiť ich potreby a reagovať na ne.
Pomedzi to som pár krát pozvaný kázať na mládež alebo viesť uctievanie. Viac teraz spolupracujeme s tímom v Rankovciach. Z povahy práce na Sigorde vyplýva aj to, že napr. uplynulý pondelok sme tam mali futbalový mini turnaj 5 tímov, čo bolo tiež milé spoločenstvo. S prichádzajúcim letom to bude naberať na obrátkach. Viacero vecí sa rozbieha, tak sa na to teším a sľubujem, že vás opäť začnem informovať pravidelnejšie. Ak by ste radi modlitebne alebo finančne podporili túto službu, ktorú spolu s manželkou robíme napíšte nám.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára