streda 13. júla 2011

Kecy Bardejov 2011

Je to neuveriteľné, ale rok zbehol ako voda a my sme sa opäť stretli. Americký a slovenský tím pokope. Dokonca aj mnohí študenti prišli z minulého roka, čo znamená, že sa im kemp páčil. To je dobre.

Aj keď dosť pršalo, nám to nevadilo. Užili sme si kopu zábavy, súťaživosť bola rovnako veľká ako každý rok a zároveň sme sa mohli každý večer rozprávať aj o vážnejších témach. O podstate bytia. Ja viem, znie to ako z príručky filozofie. Pravdou ale je, že každý by sa mal zastaviť a popremýšľať nad tým, prečo je na tejto zemi, kto ho stvoril, kam smeruje a čo dáva jeho životu skutočný zmysel.
Témou Kecy 2011 bolo Collision alebo, ak chceš, Kolízia. Študovali sme spoločne príbehy rôznych biblických postáv a zistili sme, že človek 21.storočia sa dostáva do rovnakých kolízií. Tlak okolia, odsudzovanie, temperament...verím, že všetci čo sme zažili KECY2011, sa s tým budeme vedieť vysporiadať lepšie. Ježiš totižto, priniesol nečakaný pohľad na svet a ja som presvedčený, že je to ten najlepší. Či si to myslia aj študenti z tábora, nechám na nich. Každopádne vedia, ako zvládať životné kolízie. Vieš to aj ty?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára