pondelok 18. januára 2010

America

Ani neviem kde začať, tak veľa vecí sa udialo! Ako som Vám písal, bol som v USA. Bola to moja prvá skúsenosť za morom a dúfam, že nie posledná. Celý nápad vznikol v Robyho hlave ešte v lete, keď sme spolu robili Kecy tábory. Na jeho pozvanie sme teda ja, moja snúbenica Katka a Zuzka, vedúca levických Kecov navštívili Ameriku. Áno, je to tak, prvá zmena je tá, že sme sa s Katkou zasnúbili, bolo to na Silvestra v New Yorku na Empire State Building. Nezabudnuteľné!


Potom, ako sme za jeden deň videli New York, išli sme na konferenciu Passion do Atlanty. Výborní rečníci s vášňou pre Božie veci a tiež veľmi obdarovaní hudobníci, ak budete mať možnosť vypočuť si tie témy online, určite tak urobte. V Atlante sme tiež mali stretnutie s tímom z North Point church, ktorý s nami robil Kecy v Bardejove.
Potom zopár oddychových dní v Charlestone, prekrásnom meste s viktoriánskym štýlom, kde sme sa previezli loďkou, pokračovali sme na pláž do Myrtle Beach, čo je v tomto ročnom období mŕtve rekreačné stredisko, ale v lete tam je milión turistov, je to raj pre surferov a golfistov. Ďalšou zastávkou bolo hlavné mesto Severnej Karolíny - Raleigh, potom Washington s mnohými pamätihodnosťami a ešte viac policajtmi.
Poslednou zastávkou predtým ako sme odleteli domov bolo New Jersey, tam sme sa stretli s tímom, ktorý na Slovenku robil Kecy s Levicami.



Aj keď veľmi tažko, ale museli sme sa na letisku rozlúčiť a vrátiť sa do reality všedných dní. Teda, nie celkom všedných. S radosťou Vám oznamujem že po dlhom čakaní prišli na Slovensko naši noví kolegovia - Rumboldovci z Ilinois. Ed, Wendi a ich 5 skvelých detí, ich príchod ma teší o to viac že za miesto služby si vybrali Bardejov. Je to pre nás veľká radosť a verím, že to bude pomoc pri službe mladým ľuďom na celom Slovensku.
Ďakujeme Ti Pane za tie úžasné darčeky čo nám dávaš v podobe nezabudnuteľných chvíľ a priateľov, ktorých nám posielaš aby sme si mohli byť vzájomne pomocou, ďakujeme za to že si centrom nášho sveta a dávaš lásku do našich vzťahov, buď navždy s nami. Amen.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára